Qz Metin
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG

2 participanți

In jos

[GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG Empty [GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG

Mesaj Scris de Xplod Sam Iun 26, 2010 11:34 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Buna am vazut ca nu va merg la unu ce era in tutorial si m-am gandit sa va zic mai explicit:

1). Downloadati urmatoarele lucruri
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] =+=+> auto.sh acum: acolo unde trebuie sa il puneti adica in usr/rain/auth sau usr/game/auth mai aveti un auto.sh cand doriti sa il puneti va arata daca vreti sa inlocuiti sau nu voi bifati Apply to current queue only Apply only to uploads

si dati ok nu dati inca reboot luati
2shared.com /file/12274753/9b74caf4/login.html
si punetil in usr/rain/auth
sau usr/game/auth (parola este ******.net ) apoi apasati clic 2 pe login.sh si dam View/Edit si schimbam cu 10*5 apoi X salvam bifam reboot si dupa ce apare a 8 time owt srciem cd /usr/game/auth sau cd /usr/rain/auth (La instantserver o puneti pe a 2) apoi apasam (ENTER) si trecem un rand mai jos # scriem ./login.sh va trebui sa va arate asa dupe ce ati pus comanda si va scapa si de bug !! aduca sa ai scoata din 10 in 10 minute : [/color][/color]
Xplod
Xplod
Admin
Admin

Puncte : 664
Reputatie : 7
Data de inscriere : 20/06/2010

https://qzmetin.forumgratuit.ro

Sus In jos

[GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG Empty Re: [GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG

Mesaj Scris de inferno_1 Lun Sept 27, 2010 9:26 am

man..eo nu gasesc login.sh Sad ce sa fac ?
inferno_1
inferno_1
Membri
Membri

Puncte : 39
Reputatie : -1
Data de inscriere : 22/06/2010

Sus In jos

[GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG Empty Re: [GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG

Mesaj Scris de inferno_1 Lun Sept 27, 2010 12:15 pm

ce fel de parola mai e si asta.. ? *****.net...? nu merge Sad
inferno_1
inferno_1
Membri
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de inferno_1 Mier Sept 29, 2010 9:30 am

am gasit deja.. Mad (parola nui ******.net) dar e 4metin.net
inferno_1
inferno_1
Membri
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum