[GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG
2 participanți
Pagina 1 din 1
[GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Buna am vazut ca nu va merg la unu ce era in tutorial si m-am gandit sa va zic mai explicit:
1). Downloadati urmatoarele lucruri
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] =+=+> auto.sh acum: acolo unde trebuie sa il puneti adica in usr/rain/auth sau usr/game/auth mai aveti un auto.sh cand doriti sa il puneti va arata daca vreti sa inlocuiti sau nu voi bifati Apply to current queue only Apply only to uploads
si dati ok nu dati inca reboot luati
2shared.com /file/12274753/9b74caf4/login.html
si punetil in usr/rain/auth
sau usr/game/auth (parola este ******.net ) apoi apasati clic 2 pe login.sh si dam View/Edit si schimbam cu 10*5 apoi X salvam bifam reboot si dupa ce apare a 8 time owt srciem cd /usr/game/auth sau cd /usr/rain/auth (La instantserver o puneti pe a 2) apoi apasam (ENTER) si trecem un rand mai jos # scriem ./login.sh va trebui sa va arate asa dupe ce ati pus comanda si va scapa si de bug !! aduca sa ai scoata din 10 in 10 minute : [/color][/color]
Buna am vazut ca nu va merg la unu ce era in tutorial si m-am gandit sa va zic mai explicit:
1). Downloadati urmatoarele lucruri
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] =+=+> auto.sh acum: acolo unde trebuie sa il puneti adica in usr/rain/auth sau usr/game/auth mai aveti un auto.sh cand doriti sa il puneti va arata daca vreti sa inlocuiti sau nu voi bifati Apply to current queue only Apply only to uploads
si dati ok nu dati inca reboot luati
2shared.com /file/12274753/9b74caf4/login.html
si punetil in usr/rain/auth
sau usr/game/auth (parola este ******.net ) apoi apasati clic 2 pe login.sh si dam View/Edit si schimbam cu 10*5 apoi X salvam bifam reboot si dupa ce apare a 8 time owt srciem cd /usr/game/auth sau cd /usr/rain/auth (La instantserver o puneti pe a 2) apoi apasam (ENTER) si trecem un rand mai jos # scriem ./login.sh va trebui sa va arate asa dupe ce ati pus comanda si va scapa si de bug !! aduca sa ai scoata din 10 in 10 minute : [/color][/color]
Re: [GHID]Pentru cei carora nu le merge - Login FIX & Login BUG
man..eo nu gasesc login.sh ce sa fac ?
inferno_1- Membri
Puncte : 39
Reputatie : -1
Data de inscriere : 22/06/2010
ce fel de parola mai e si asta.. ? *****.net...? nu merge
inferno_1- Membri
am gasit deja.. (parola nui ******.net) dar e 4metin.net
inferno_1- Membri
Subiecte similare
» data 30.11.2010 ora 20:48 nu merge sa intru pe site nice pe forum si sunt inregistrat si tot nu merge ce are astept un raspuns .
» Lista de moduri pentru cs
» [NEW]Alta metoada pentru a salva acconturile comon, player, etc, (mai simplu)
» Tutorial pentru a se vedea levelul.
» Securitate identitati - Un necesar pentru hackeri
» Lista de moduri pentru cs
» [NEW]Alta metoada pentru a salva acconturile comon, player, etc, (mai simplu)
» Tutorial pentru a se vedea levelul.
» Securitate identitati - Un necesar pentru hackeri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum